Web Analytics Made Easy - Statcounter

شکلات تلخ با ورود به دنیای آسیب زای دختران، روابط دختران، پسران و والدین را بررسی می کند.این برنامه یک شنبه 5 بهمن به تهیه کنندگی و کارگردانی مجتبی احمدی روی آنتن شبکه 5 سیما می رود.

به گزارش برنا؛ برنامه شکلات تلخ به ایستگاه 58 رسید. مجتبی احمدی تهیه کننده این مستند تلویزیونی در حوزه آسیب می گوید: پرداختن به دغدغه ها و موضوعات نوجوانان از چند زاویه، مهم و قابل بررسی است اصولا این گروه سنی در معرض انواع آسیب هستند و به دلیل ورود قریب الوقوع به جامعه و فاصله گرفتن از خانواده می توانند مسیر متفاوتی از زندگی آن را تجربه کنند لذا اگر با آموزش و اطلاعات لازم درگیر مسائل جدید پیش روی زندگی اشان نشوند ممکن است به راهی برسند که بازگشت از آن هزینه های بسیاری را متحمل سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجتبی احمدی ادامه می دهد: در برنامه شکلات تلخ با حضور روانشناسان و جامعه شناسان به دلایل موثر در تغییرات روحی و روانی نوجوانان در دوران بلوغ می رسیم و بررسی می کنیم که والدین موفق در برقراری ارتباط با فرزندانشان، چه مسیری را طی کرده اند، از چه نوع رفتار و برخورد استفاده کرده اند، با چه دیالوگ هایی فرزندانشان را در لحظات مختلف خطاب کرده اند و چگونه با فرزندانشان در برخورد با بحران های موجود در زندگی آن ها همراه شده اند.

تهیه کننده مستند شکلات تلخ اضافه می کند: با دکتر فرشاد نجفی پور روانشناس، اتفاقات زندگی نوجوانان را در شرایط مختلف به ویژه تحصیل و دانشگاه بررسی کردیم، با دکتر روشنک زمان پور تاثیرات مخرب فضای مجازی را تحلیل کردیم و چالش ها و مخاطرات این محیط را بر شمردیم و در نهایت با زهرا فرحزادی روانشناس حوزه آسیب مسائل اقتصادی مرتبط با زندگی نوجوانان را به گفت و گو نشستیم.

برنامه شکلات تلخ به تهیه کنندگی و کارگردانی مجتبی احمدی روزهای یک شنبه و سه شنبه ساعت 16 روی آنتن شبکه 5 سیما می رود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کارگردان تهیه کننده مجتبی احمدی شبکه 5 سیما شکلات تلخ مجتبی احمدی شکلات تلخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۸۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر داروهای استنشاقی بر درمان آسم/ آموزش؛ گامی موثر در کنترل آسم

عضو انجمن آسم و آلرژی ایران با بیان اینکه درمان آسم فقط مصرف دارو نیست؛ گفت: بیماران با بهره‌ گرفتن از آموزش باید بدانند که درمان در وهله نخست، اجتناب از عوامل محرک‌زا و گام دوم نیز استفاده از داروها است.

دکتر مریم محلوجی‌راد در گفت‌وگو با ایسنا، درباره روش‌های درمانی نوین بیماری آسم گفت: داروهای استنشاقی، مهم‌ترین دارو در زمینه کنترل و درمان آسم است که سالیان سال مورد استفاده قرار گرفته‌ و نتایج خوبی برجای گذاشته‌اند. مقاومت‌هایی برای استفاده از اسپری‌های استنشاقی وجود داشت که با بهره‌ گرفتن از آموزش توانستیم در جهت رفع آن گام برداریم.

وی با بیان اینکه استفاده از عوامل «بیولوژیک» جزو روش‌های جدید درمان آسم به حساب می‌آید، گفت: استفاده از  «امالیزوماب» که در واقع یک  “Anti IgE”  است برای درمان آسم کاربرد دارد. امالیزوماب حدود دو سال است در کشور تولید شده، تجربه در مواجهه با بیماران نشان داده که اثرگذاری نمونه داخلی و خارجی این دارو یکسان است.

آموزش؛ گامی موثر در کنترل آسم

وی ادامه داد: وظیفه مراکز بهداشتی و دانشگاهی این است که به بیماران آموزش دهند و به آنها بگویند درمان فقط مصرف دارو نیست؛ بلکه شامل اجتناب از عوامل مسبب حمله آسم هم می‌شود. بیماران با بهره‌ گرفتن از آموزش باید بدانند که درمان در وهله نخست، اجتناب از عوامل محرک‌زا و گام دوم نیز استفاده از داروها است. حملات آسم با افزایش علائم سرفه، خس‌خس کردن و تنگی‌نفس شروع می‌شود و با پیش‌روی می‌تواند سبب افت اکسیژن خون‌ شود. در چنین شرایطی، بیمار باید در بیمارستان و حتی ای‌سی‌یو بستری شود. اغلب مرگ‌ومیر ناشی از آسم به علت حمله حاد آسم است که باعث تنگی نفس و کاهش اکسیژن می‌شود.  

محلوجی درباره آموزش در حوزه آسم گفت: تلاش‌هایی در زمینه آموزش آسم توسط انجمن آسم و آلرژی ایران با همکاری مرکز تحقیقات ایمونولوژی آسم و آلرژی صورت گرفته است. همایش علمی آسم هر ساله همزمان با روز جهانی این بیماری برگزار می‌شود و جدیدترین موارد مرتبط آسم مورد بررسی قرار می‌گیرد. در کنار همایش علمی، «همایش آموزش خانواده» نیز برگزار می‌شود و نکاتی درباره بیماری آسم به بیماران و خانواده‌های آنها ارائه می‌شود. پزشکان تلاش می‌کنند که به بیماران به ویژه بیمارانی که برای نخستین‌بار به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند، نکات آموزشی لازم را ارائه دهند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تاثیر داروهای استنشاقی بر درمان آسم/ آموزش؛ گامی موثر در کنترل آسم
  • الفاظ رکیک این معلم فضای مجازی را ترکاند؛ واقعاً جای تاسفه
  • عوامل موثر در بروز آرتروز زانو (فیلم)
  • جمهوری اسلامی دختران و زنان را محور خانواده و دارای نقش موثر اجتماعی می‌داند
  • رأی مردم حق الناس است/ مردم مراقب شبهات فضای مجازی باشند
  • دسترسی آسان دانش آموزان به فضای مجازی عامل آسیب‌های اجتماعی نوظهور
  • نهاد‌های غیر تخصصی برای جامعه پزشکی تصمیم گیری نکنند
  • اشتراک سازمانی ایمینو؛ هدیه نوآورانه به خانواده کارکنان
  • معلمان، آموزش مهارت‌های زندگی به نوجوانان را جدی بگیرند
  • الفاظ رکیک سپهر حیدری پس از ممنوعیت حضور دختران پرسپولیسی در ورزشگاه